Galerie Foto: Ce a rămas din mașina în care se afla Igor Dodon? S-Class-ul a fost surprins în Chișinău

Mașina în care se afla Igor Dodon și familia sa a ajuns în capitală și din câte se pare se îndreaptă spre garajul Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

AutoBlog.MD a reușit să obțină câteva imagini cu S-Class-ul W221 în care se afla șeful statului și din câte putem observa există mari șanse ca automobilul să nu mai poată fi reparat, iar astfel, Președintele Republicii Moldova s-ar putea să aibă nevoie de un automobil de serviciu nou.

Partea laterală a mașinii, inclusiv elementele responsabile de rigiditatea caroseriei sunt foarte avariate. Airbag-urile cortină și cele frontale au fost declanșate, în timp ce suspensia spate este complet distrusă, respectiv și sistemul de tracțiune integrală 4MATIC.

Pozele pot fi preluate doar cu consimțământul redacției AutoBlog.MD!

Vezi şi: Video de pe camera de bord cu accidentul în care a fost implicat Președintele Republicii Moldova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/