13:25:12 28.03.2024
Stiri

Dorin Chirtoacă, despre accidentul lui Igor Dodon: „Nu numai Dumnezeu, dar probabil deja și Allah nu bate cu bătu'...”

Partide/Comunicate 09.09.2018 16:17 Vizualizări6066 Autor: Ziarul National
Dorin Chirtoacă, despre accidentul lui Igor Dodon: „Nu numai Dumnezeu, dar probabil deja și Allah nu bate cu bătu'...”


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, crede că accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial se datorează vitezei excesive. „Nu numai Dumnezeu, dar probabil deja și Allah nu bate cu bătu'...”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook, cu referire la cei șapte cetățeni turci din R. Moldova extrădați joi regimului Erdogan.

Citește și: FOTO, VIDEO, UPDATE // Primele imagini de la fața locului: „Igor Dodon era plin de SÂNGE”. Mașina lui Igor Dodon, ACCIDENT rutier: S-a răsturnat în apropiere de Strășeni

„Oricui i se poate întâmpla să facă accident, cum mi s-a întâmplat și mie. O știm, dar atunci când mergi permanent în stilul lui Putin, cu viteza dublă față de limita legală, cu lumini, girofaruri și tot felul de „zurgălăi”, speriind pe toata lumea și alungând în toate părțile cu megafonul poliției participanții la trafic de pe șosea, ca să simtă fiecare că merge... trimisul sultanului. Este previzibil că pe carosabilul umed nu numai o mașină, dar și o coloana oficială întreagă poate deveni sanie sau se poate lovi de un camion care duce... găini”, comentează Chirtoacă.

Citește și: VIDEO // Imagini EXCLUSIVE de la accidentul cu implicarea mașinii lui Igor Dodon

Ex-primarul capitalei se întreabă ce „misiune oficială” avea Igor Dodon într-o zi de duminică: „Niciuna. Și de ce cu mașina de serviciu și în coloana oficială, dacă avea treabă privată la Sadova, la părinți? Cu ce viteză trebuie să mergi pentru ca, duminica, ziua în amiaza mare, pe loc drept, să răstorni un Mercedes S Klass blindat? Explicația este una - deprinderile și apucăturile dictatoriale, prezente și în stilul de a merge pe șosea, produc „roade””.

Acesta mai îndeamnă organele de drept să nu-l scoată vinovat pe șoferul camionului, care ar fi provocat accidentul. „Să nu-l faceți vinovat pe șoferul camionului cu pui de la Floreni, că o să fie de râsul curcilor și al găinilor de la avicola cu același nume”, a conchis Chirtoacă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md