18:21:31 19.04.2024
Stiri

VIDEO Germania vrea să oprească CU ORICE PREŢ fluxul de imigranţi. Ce avertisment a transmis

Știri 08.08.2015 13:33 Vizualizări1359 Autor: Ziarul National


Germania a difuzat vineri o înregistrare video arătând deportări și avertizând cetățenii țărilor din Balcani că se vor confrunta aproape sigur cu o respingere dacă vor merge în Germania și vor cere azil politic, relatează agenția DPA.

Filmul de patru minute postat online de Ministerul de Interne face parte dintr-o campanie de informare a publicului vizând Albania, Bosnia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru și Serbia. El arată refugiați din Balcani îmbarcați într-un autobuz de poliție la un aeroport și trimiși acasă cu un zbor charter.

Cu refugiații din Siria și alte țări sfâșiate de război ce sosesc în număr mare în Germania și cea mai mare parte câștigând statutul de refugiat, atenția germanilor s-a mutat în ultimele luni spre oprirea imigrației din Balcani, afirmând că nu mai pot face față.

Un oficial a declarat în această săptămână că Germania a înregistrat un record de 500 000 de solicitanți de azil în cursul acestui an, scrie Agerpres.

Mai puțin de 0,1% dintre cei veniți din Serbia obțin permisiunea de a rămâne, comparativ cu 84% pentru cei sosiți din Siria.

O voce pe fundalul acestei înregistrări video avertizează că toți cei trimiși acasă vor primi o factură imensă de plată a mii de euro pentru costurile deportării lor și vor avea interdicție pe viață să se întoarcă în Germania până când nu o vor achita, notează agenţia DPA.

Familiile care și-au folosit economiile pentru a plăti traficanți de persoane ca să ajungă în zadar în Germania vor fi "ruinate" de pierderea economiilor lor.

"Nu te ruina, nu îți ruina familia", se încheie acest film. "Folosiți-vă în schimb meseriile pentru a contribui la dezvoltarea economică a patriei voastre".


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md