/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Autoritățile ar putea elabora un master-plan privind aprovizionarea cu apă și canalizare

missing
08 septembrie 2018, ora 21:12

În acest context, premierul Pavel Filip a cerut responsabililor din domeniu să elaboreze în cel mai scurt timp un master-plan pe țară privind aprovizionarea cu apă și canalizare şi să facă inventarierea tuturor rețelelor de apă și canalizare. Totodată, urmează a fi reorganizată Agenția „Apele Moldovei”, astfel  încât să fie posibilă centralizarea serviciilor în așa mod, încât tarifele să fie accesibile pentru cetățeni.

Actualmente, în Republica Moldova dispun de sisteme de alimentare cu apă 52 de municipii și orașe şi 708 sate, ceea ce reprezintă 45,3% din localitățile țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram