/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Fiul lui Andrian Candu a studiat la liceul Orizont. Când acesta l-a luat din școală

07 septembrie 2018, ora 22:29

„Băiatul a învățat aici în clasa întâi și a doua. În luna mai curent, la sfârșitul anului de studii, Andrian Candu a decis să-și ia copilul de la Liceul Orizont”, confirmat pentru anticoruptie.md un o sursă apropiată administrației acestei instituții de învățământ.

Amintim că președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, i-a cerut lui Candu să închidă liceul Orizont. Erdoğan este așteptat în vizită la Chișinău în septembrie sau octombrie, potrivit președintelui R. Moldova, Igor Dodon, pentru redeschiderea oficială a sediului Președinției.

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a descins, joi dimineață, 6 septembrie, la filialele liceu Orizont din Republica Moldova și a reținut șapte angajați de origine turcă. Calificând aceste persoane drept periculoase pentru securitatea națională a Republicii Moldova, SIS le-a expulzat în Turcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram