Evenimente muzicale și interactive pentru toți cei care doresc să uite de griji pe o zi. #diez vă recomandă să vă distrați

8534540-3×2-940×627-920×613

Cum puteți petrece o sâmbătă distractivă plină cu momente memorabile? Echipa #diez a încercat să intuiască preferințele majorității cititorilor noștri și a creat o listă de evenimente compatibile cu interesele voastre.

#August the 39th | DJ Malagamba

DJ Malagamba se întoarce din România pentru un party incendiar la Barbar. Nu rata această șansă să te distrezi după o săptămână obositoare. Evenimentul este strict +18. Capacitatea clubului este una limitată. Pentru confortul fiecăruia, publicul este selectat la intrare. Evenimentul se va începe la 22.00 Intrare costă 150 de lei (+2 drinkuri incluse). INFO & REZERVĂRI: 078 513 513. Pagina evenimentului aici.

#Branch Workshop

Simți o adevărată pasiune pentru plante? Atunci acest workshop de floristică este pentru tine. Aici vei putea crea un propriu Cuib decorativ Materialele naturale vor stimula creativitatea și te vor relaxa.  Toate materialele sunt incluse în preț (500de lei). Evenimentul va avea loc la Zard Workshop (Hîncești, 55, bl 6). Pagina evenimentului aici.

#MUST Fest Ediția III

Pregătește-te să descoperi o lume dincolo de realitate la MustFest 2018. Timp de 2 zile vei explora ținutul de poveste, unde există regine, cavaleri, bufoni și uși magice. O aventură diferită, o lume plină de magie și mister. Cricova te invită la cel mai grandios festival de muzică și vin.

Dincolo de ziduri te așteaptă:
#Concert incendiar cu participarea: The Rasmus, Antonia, Brainstorm, Чайф, Zdob și Zbub, Alex Calancea Band și alții;
#Iluzioniști, acrobați, echilibriști, bufoni care vor crea o atmosferă de basm;
#Zeci de regate unde vei afla adevăratele taine ale vinului;
#Bucate împărătești;
#Mii de litri de vin şi must;
#Un show magic de lumini;

Mai multe detalii.

Preţ bilet:
1 zi – 200 lei;
2 zile – 300 lei;

8-9 septembrie:
1 zi – 250 lei
2 zile – 350 lei;
Copii pînă la 12 ani au acces gratuit la eveniment. Pagina evenimentului aici.

#UITe Mafia Club: Animal Farm

Mafia este un joc social prin intermediul căruia iți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Se joacă după reguli profesioniste, dar se va ține cont și de nivelul de pregătire al persoanelor care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. Intrarea este gratuită. Bătaia va avea loc la Orange Monin Wi-Fi Cafe (Ștefan cel Mare 130).

#Labirint

„Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap.

În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei snecarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire.

Este permisa intrarea la eveniment doar cu biletul in forma printată. Biletele pot fi procurate pe iTicket.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente