Atenție, șoferi! Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi sistat în acest weekend în perimetrul PMAN

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Circulația rutieră pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi sistată în zilele de sâmbătă și duminică, 8 și 9 septembrie curent, în perimetrul străzilor Al. Puşkin – Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. Despre aceasta informează Primăria municipiului Chișinău, potrivit căreia decizia a fost luată în legătură cu desfășurarea în Piața Marii Adunări Naționale a Festivalului „MustFest – 2018”, eveniment organizat de Combinatul de Vinuri „Cricova” S.A.

În context, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează.

Troleibuze:
• ruta nr. 30 – va circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
• rutele nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 și nr. 28 – vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.

Autobuze:
• ruta nr. 5 – va circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.
• rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 – vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...