„Chișinăul de mâine îl construim împreună”. Participă la cel mai inteligent și inovativ eveniment al lunii, Social Good Summit 2018

Без названия

Cum transformăm împreună oraşul nostru în unul prietenos oamenilor şi naturii; cum reamenajăm străzile astfel încât ele să devină prietenoase automobiliştilor, cicliştilor şi pietonilor; care sunt soluţiile tehnologice pentru a administra eficient resursele oraşului şi a îmbunătăţi serviciile publice? Republica Moldova se alătură iniţiativei globale PNUD şi organizează pe 26 septembrie, în Chişinău, Social Good Summit, ediţia 2018. 

Digitalizarea serviciilor administrative, extinderea transportului ecologic, promovarea tehnologiilor care reduc nivelul de CO2 pot fi o realitate pentru Chişinău. Acestea sunt câteva din subiectele dezbătute de experţi în urbanism, reprezentanţi ai companiilor din sectorul tehnologiilor informaţionale şi telecomunicaţii, reprezentanţi ai proiectelor de dezvoltare, activişti civici şi locuitori ai capitalei.

Organizat în fiecare an în săptămâna Adunării Generale a Naţiunilor Unite, evenimentul reuneşte cetăţenii activi, inovatorii şi dezvoltatorii de soluţii inteligente pentru a promova schimbarea şi dorinţa de a trăi într-o lume mai bună. Recunoscând că vocile și ideile cetățenilor, corelate cu media socială și tehnologiile, pot fi o forță pentru schimbare

În Republica Moldova, Social Good Summit se află la cea de-a patra ediție. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Green City Lab, un proiect PNUD finanțat de Facilitatea Globală de Mediu (GEF).

Înregistrarea la evenimentu se face aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente