(foto) Lamborghini Huracan facelift va avea la interior un ecran tactil de mărimi generoase

Lamborghini Huracan este în prezent cel mai “învechit” model din gama producătorului italian, compusă la moment încă din noul Urus şi Aventador, supercar ce a primit un facelift subtil în 2017.

Evident, pentru a fi în pas cu tendinţele, compania pregăteşte o actualizare pentru Huracan, deoarece au trecut aproape patru ani de când a apărut pe piaţă.

Primele imagini cu un prototip de teste au fost făcute publice pe forumul Lamborghini Talk. Maşina surprinsă alături de un prototip Audi e-tron este un Huracan decapotabil camuflat, pe care se poate vedea un nou kit exterior aerodinamic.

Cel puţin bara de protecţie posterioară va fi una nouă. Diferite vor fi prizele de aer, difuzorul, spoilerul şi chiar pentru terminaţiile eşapamentului s-ar fi găsit un alt loc de poziţionare.

Şi la partea frontală vor lucra designerii. Putem remarca aici nişte linii grozave care trec una peste alta şi nişte prize de aer masive. Jantele, dar şi forma farurilor/stopurilor ne sunt cunoscute.

Încă o modificare importantă va avea loc în habitaclu. Aproape toată consola centrală cu al său ecran şi multitudine de butoane vor fi înlocuite de un singur ecran poziţionat vertical.

Prin intermediul său se va putea controla sistemul de climatizare, navigaţia, sistemul audio, sistemul multimedia şi diverse setări ale maşinii. Aşa ceva am văzut pe exclusivistul Centenario.

Din imaginile spion mai observăm că panoul de bord digital va fi păstrat, însă ar putea suferi modificări la partea grafică.

Ce ţine de partea tehnică rămâne deocamdată un mister. Diverse versiuni ale modelului actual sunt dotate cu unul şi acelaşi motor V10 de 5.2 litri, care produce între 580 şi 640 de CP.

Lamborghini Huracan facelift va fi prezentat cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva din martie 2019 sau mai devreme.

Cmentariile sunt închise