/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Tauber cu mătura la o jurnalistă de la radio Orhei. Ce a constatat poliția

missing
06 septembrie 2018, ora 16:30

„Din audierea cet. Tauber Mariana s-a stabilit că, ea, împreună cu colegii de partid, fiind susținuți de alte persoane, au organizat o întrunire în mod pașnic, împotriva acțiunilor altui partid politic. A comunicat că, careva acțiuni denigratoare s-au expresii care ar dezonora onoarea și demnitatea de persoană nu le-a efectuat. Totodată, a comunicat că, nu s-a exprimat cu cuvinte necenzurate în adresa dvs. sau în adresa altor persoane. În urma cercetării cazului, nu au fost stabilite careva încălcări. În timpul manifestației persoanele ce făceau parte, și-au exprimat opinia, iar în acțiunile cet. Tauber Mariana nu au fost stabilite careva elemente constituitive al unei infracțiuni sau contravenții. Din aceste motive examinarea cazului este încetată”, se arată în răspunsul poliției.

Amintim că, în imaginile video realizate de jurnalistă, Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc și vicepreședinta partidului Șor, a fost surprinsă în timp ce se certa cu prima în timpul unui protest la Orhei. Din imaginile apărute pe internet, se vede cum Tauber pune o mătură între jurnalistă și un participant al manifestației, astfel împiedicând reporterul să-și facă meseria. În același timp, Tauber i-a spus jurnalistei „Vreau să mătur aici, e murdar din urma dvs”. Ulterior a mai strigat: și „Dute de aici” și „Radio Orhei la Gunoi”.

Foto: media-azi.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram