Hoț „ghinionist” a declarat poliției că telefonul mobil furat de la un taximetrist i-a fost sustras de o persoană necunoscută

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un hoț ghinionist a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce a sustras un telefon mobil de la un taximetrist. Deși și-a recunoscut vina pentru cele comise, hoțul le-a declarat oamenilor legii că nu mai are telefonul la el, fiindu-i furat de către altcineva.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii sectorului Rîșcani a mun. Chișinău au fost alertați de către un locuitor al capitalei în vârstă de 30 de ani, comunicând că i-a fost sustras telefonul mobil. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei victima a comunicat polițiștilor că activează în calitate de șofer a serviciului de taxi, și în timp ce se deplasa pe str. Alecu Russo, de pe bancheta din față i-a fost sustras telefonul mobil de „Huawei”, în sumă de 3.000 lei.

Ulterior, în urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală, polițiștii au reținut și încătușat un bărbat în vârstă de 46 de ani, locuitor a capitalei, fiind escortat la inspectorat. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția declarând că telefonul mobil i-a fost sustras ulterior.

Conform legislației penale în vigoare bănuitul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt și riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...