(video) Modelul european Hyundai i30 a fost restilizat minor şi a primit un nou motor diesel

Compania Hyundai Motor și-a îmbunătățit gama de modele i30 cu introducerea unor motoare compatibile cu standardul Euro 6d Temp și a unui design actualizat pentru exterior. Premiera publică a maşinilor va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Noul propulsor diesel cu patru cilindri şi un volum de 1.6 litri, din linia Smartstream, reduce emisiile de CO2 și îmbunătățește eficiența consumului de combustibil. Agregatul dispune de trei versiuni de putere: 96 de CP (cu transmisie mecanică cu şase trepte), 116 CP (transmisie mecanică ori una automată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj) sau 136 CP (poate fi cuplat la ambele variante de cutii).

Alături de noul motor Smartstream, compania va echipa modele diesel i30 Wagon, i30 Fastback şi i30 5-door cu sisteme de post-tratare a gazelor de evacuare. Lichidul de evacuare, un amestec de uree și apă, contribuie la reducerea emisiilor de oxid de azot. În același timp, toate motoarele pe benzină din gama i30 vor fi echipate cu un filtru de particule.

În afară de actualizarea tehnologică, Hyundai a revigorat designul exterior al modelului i30 cu cinci uși și al celui break cu o nouă bară de protecţie frontală. Aceasta se regăsea până acum pe modelul i30 Fastback. Liniile sale elegante sporesc aspectul progresiv al maşinilor. În plus, Hyundai a actualizat paleta de culori pentru caroserie cu nuanţele Stellar Blue și Olivine Grey.

De asemenea, Hyundai anunţă că, clienții pot opta acum pentru un sistem infotainment Display Audio cu ecran de 8 inci, care include interfeţele Android Auto și Apple Car Play pentru o conexiune fără întreruperi a telefoanelor inteligente ale pasagerilor cu mașina. Utilizatorii își conectează pur și simplu telefonul pentru a aduce funcțiile smartphone-ului pe ecranul tactil. Conducătorii auto sunt capabili să controleze sistemul prin intermediul comenzilor vocale, al ecranului tactil sau al butoanelor de pe volan pentru a asigura distragerea minimă în timpul călătoriei.

Pe lângă aceste maşini actualizate, Hyundai a confirmat că aduce la Salonul Auto de la Paris modelul sport i30 N Fastback.

Vezi şi: (video) Premieră europeană: Noul Hyundai i30 N Line

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/