(video) Sedanul Acura ILX a primit un facelift consistent şi acum arată mai impresionant

Brandul de lux al companiei Honda, Acura, a pregătit un facelift consistent, de fapt al doilea la număr, pentru modelul ILX. Maşina este produsă din anul 2012 şi are la bază sedanul Honda Civic.

Noul ILX din gama anului 2019 va fi lansat pe piaţă din luna octombrie.

https://www.youtube.com/watch?v=TndvgK5n9dQ

Vezi şi: (video) Acura în SUA şi Honda în Europa, anunţă o serie de îmbunătăţiri pentru supercarul NSX

Continuând să capteze cel mai mare procent de cumpărători, născuţi la răscrucea mileniilor, printre orice model din segment (în SUA), ILX oferă acum un design mai sportiv și mai sofisticat, materiale premium în habitaclu, caracteristici inteligente și o variantă distinctivă cu aspect sportiv – A-Spec. Prin aplicarea grilajului Pentagon Diamond, transformarea limbajului de design al mărcii, inspirată de conceptul Acura Precision, se întinde acum pe toate liniile sale.

Pentru anul 2019, ILX este complet nou de la montanţii A şi înainte. Noua față mai încadrează farurile LED cu 7 elemente Acura Jewel Eye și o capotă mai sculptată. Tema stilistică a lui Precision Concept continuă şi în spate, acolo unde se va găsi o nouă uşă a portbagajului, o nouă bară de protecţie cu difuzor, stopuri LED, un spoiler şi o terminaţie cromată a eşapamentului. Linia de jante este completată de un model nou de 17 inci, cu cinci spiţe şi finisaje speciale.

În interior, modelul Acura ILX primește nişte scaune cu profiluri sportive mai accentuate și în acelaşi timp mai confortabile, atât cele din faţă cât şi cele din spate, cu inserţii şi cusături contrastante. Toate modelele ILX vin acum cu un scaun al şoferului care are o funcţie de reglare electrică în zona lombară.

Paleta de culori pentru caroserie se extinde cu cinci culori noi – Platinum White Pearl, Majestic Black Pearl, Performance Red Pearl, Canyon Bronze Metallic și Apex Blue Pearl, exclusivă A-Spec (ultimele patru costând câte 400 de dolari suplimentar) – în plus față de ofertele actuale Lunar Silver Metallic și Modern Steel Metallic. Culorile pentru interior sunt: Espresso, alături de Graystone şi Ebony împreună cu Graystone și Ebony.

Vezi şi: (video) New York 2018: Premieră mondială – A treia generaţie Acura RDX a debutat oficial

Noul model ILX A-Spec, disponibil cu pachetele Premium și Technology, se alătură sedanului TLX și crossoverelor RDX și MDX în primirea tratamentului A-Spec de ultimă generație, cu un design distinctiv și ușor de recunoscut, inspirat, în interior și în exterior.

Pe exterior, noul model ILX A-Spec se distinge prin ornamente cromate întunecate pentru grila față și fațada inferioară, pentru lămpile anti ceaţă cu LED-uri, faruri şi stopuri fumurii și un spoiler negru lucios. Modelele A-Spec au jante de 18 inci, cu un design nou agresiv și finisaj Shark Grey. Finisajul Apex Blue Pearl, de asemenea, găsit pe variantele A-Spec ale RDX și MDX, este acum disponibil pe ILX A-Spec.

La interior, modelul ILX A-Spec include: inserţii decorative finisate într-o culoare argintie şi cu elemente cromate, buton restilizat de pornire a motorului, volan A-Spec cu insigne şi cusături contrastante și inserţii din aluminiu pentru pedale. Scaunele sport noi sunt finisate cu piele în culoare Ebony sau RED, cu inserţii centrale din material Ultrasuede și cusături contrastante.

Vezi şi: (video) Ce e mai bun se lasă acasă. Honda Legend Hybrid facelift a debutat în Japonia

Pentru fiecare model ILX din gama anului 2019, lista de dotări standard va include suita de tehnologii de siguranţă şi asistentă activă AcuraWatch, compusă din: sistem de evitare a coliziunilor frontale prin aplicarea automată a frânelor, inclusiv cu funcţie similară la deplasarea în marşarier, asistent de menţinere în bandă, cruise control adaptiv, sistem de ajustare automată a direcţiei la detectarea ieşirii de pe drum şi sistem de avertizare în cazul ieşirii de pe banda de circulaţie. Potrivit Acura, este singurul brand premium care oferă asemenea dotări în echipamentul standard al tuturor modelelor sedan şi SUV din gama sa.

În plus, ILX continuă să fie echipat cu o structură a caroseriei numită Acura’s Advance Compatibility Engineering și cu caracteristici standard suplimentare, printre care Vehicle Stability Assist (VSA) cu funcţie de control a tracțiunii, oglindă retrovizoare cu două unghiuri de vizualizare pentru şofer, airbag-uri laterale pentru pasagerii din faţă, airbag-uri de tip cortină, sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS), sistem de monitorizare a unghiurilor moarte şi un monitor de avertizare a trecerii perpendiculare a obstacolelor la deplasarea cu spatele.

Acura ILX facelift mai este echipat cu un sistem multimedia dual-screen actualizat On Demand Multi-Use Display 2.0, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Software-ul nou îmbunătățește timpul de răspuns al sistemului, oferind mai multe meniuri și structuri de comandă intuitive pentru o experiență de utilizare fără probleme și rapidă – cu aproximativ 30% mai rapidă. Un ecran tactil îmbunătățit, de 7 inci, are un afișaj capacitiv mai sensibil la atingere și este poziționat la îndemâna șoferului și pasagerului din dreapta.

Toate versiunile modelului ILX au sub capotă un singur motor natural aspirat DOHC i-VTEC de 2.4 litri, cu patru cilindri şi 16 valve, care produce 204 CP. Acesta este cuplat la o transmisie Dual Clutch Transmission (DCT) cu opt trepte care se schimbă foarte rapid, inclusiv prin intermediul unor padele în spatele volanului.

În gama Acura, modelul ILX este cel mai ieftin, având un preţ de pornire de 28.100 de dolari (modelul care se mai vinde acum). De asemenea maşina este ultima din cele şase modele din gama actuală, care a adoptat noul limbaj estetic al brandului.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/