/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO. VIDEO/ UPDATE. Un microbuz, făcut zob după ce a intat într-un camion. Cauza accidentului

missing
05 septembrie 2018, ora 11:19

Potrivit ofițerului de presă al IP Ohei, Burdujan Irina, accidentul a avut loc în jurul orei 09:10 pe traseul R-6, Chișinău-Bălți, cu implicarea a două automobile: un autocamion de model MAN și un microbuz Mercedes Sprinter.

Astfel, șoferul de 52 de ani care conducea automibilul de model Mercedes SPrinter, pe fonul oboselii a intat în autocamionul care staționa pe acostament din cauza defecțiunilor tehnice.

În urma impactului, autovehicului de model Mercedes a fost distrus. Ambii șoferi au fost supuși testului alcooscopic, prin care s-a constatat că șoferii nu au consumat alcool.

Foto: Vadim Vadim

Foto: Vadim Vadim

Foto: Vadim Vadim

Foto: Vadim Vadim

Foto: Vadim Vadim

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram