04:07:00 29.03.2024
Stiri

Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? REFUZUL invitaților a dus la anularea nunții

Știri 04.09.2018 20:03 Vizualizări3488 Autor: Ziarul National
Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? REFUZUL invitaților a dus la anularea nunții Sursa: avantaje.ro


Ne imaginăm propria nuntă încă din primii ani de viață. Ne vedem îmbrăcate în cea mai spectaculoasă rochie, ne vedem ținând la braț un prinț fermecător și ne închipuim că o să avem cea mai frumoasă nuntă din lume. Și că o să fim fericite alături de prințul nostru până la adânci bătrânețe.

Cu siguranță, Susan, o tânără canadiancă, a avut și ea visul ei, în care nunta era desprinsă din povești. Doar că, neavând mijloace financiare necesare îndeplinirii lui, a încercat să-i convingă pe invitați să-i… organizeze nunta. Și nu orice nuntă, ci una luxoasă.

Solicitarea insolită a viitoarei mirese adresată invitaților la nuntă

Prin urmare, a condiționat participarea invitaților de achitarea unei taxe de… 1000 de euro de persoană. Nu i s-a părut nimic ieșit din comun. Invitaților, însă, da. Drept urmare, doar opt persoane au fost de acord cu plătirea taxei.

Extrem de dezamăgită, tânăra i-a criticat pe rețelele de socializare și s-a arătat indignată de refuzul acestora de a plăti o sumă „modică”: „Eu am făcut sacrificii enorme pentru această nuntă. Domnișoara de onoare mi-a promis 4000 de euro, familia viitorului meu soț – 2500 de euro. Nu mi se pare deplasat să le cer invitaților 1000 de euro de persoană. Nu poți contribui cu suma asta, nu vii la nuntă. Asta se vrea a fi o nuntă exclusivistă și unică. Până acum, doar opt persoane ne-au virat suma solicitată”, precizează Susan.

„Proștii mi-au ruinat și nunta, și viața”

Refuzurile invitaților de a cotiza la nuntă l-au determinat pe viitorul mire să încerce să-și înduplece consoarta să organizeze o nuntă mai intimă. Propunerea bărbatului a scos-o din minți pe femeie, care a decis să pună capăt relației cu cel care a fost la un pas de a-i deveni soț.

Nici acesta nu a scăpat de reacția furibundă a femeii: „Ce-o fi crezut el? Că eu sunt un gunoi, o prostituată? Ori mă mărit cu vreun neica-nimeni? Nu i-a convenit că am râs de sugestia lui și l-am simțit că începe să se îndepărteze”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Din păcate, Susan nu a avut parte nici de nunta dorită, nici de soț, nici de bani. Cheltuielile pentru nunta anulată s-au ridicat la 60.000 de euro. Iar cei care i-au fost alături, inclusiv cea mai bună prietenă, au părăsit-o rând pe rând.

Sursa: avantaje.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md