Evenimente inteligente și de advertisement pentru ziua de 5 septembrie. #diez vă recomandă să fiți fericiți

evenimente1-920×613

Nu aveți ce face? Vă simțiți timid/ă și doriți să vă diversificați ziua de miercuri? Echipa #diez vine cu o listă de evenimente utile pentru oamenii activi.

#Java Professionals

Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle și Endava continuă cursul de instruire în domeniul programării – Java Professionals (OCP).

Participanții vor avea acces la contul Oracle trei luni suplimentare pentru pregătire de certificare, prețul căreia este inclus în curs. Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională.

Limba de instruire: Română/Engleză.

Prin stabilirea unui parteneriat între Oracle și Asociația Națională a Companiilor Domeniul TIC, implementatorul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill și crearea programelor personalizate pentru Tekwill Academy, prețul acestui curs coboară la 700 USD (pentru înregistrare prealabilă) pentru 3 luni de instruire în sala de curs și bonus 3 luni de pregătire pentru certificare, timp în care participanții vor avea acces la contul Oracle cu resursele informaționale necesare.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul sau contactați organizatorii pe [email protected] sau la numărul de telefon 079975242.

Evenimentul va începe la ora 18.30. Pagina evenimentului.

#Spionul care mi-a dat papucii

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

llll

#Sexualitatea la Feminin

Sexualitatea a fost în toate societățile pusă sub semnul incertitudinii sau a blamării. În perioada contemporană, sexualitatea se duce spre semnul vulgarității. Din această cauză multe femei preferă să-și refuze propria sexualitate. În cadrul workshopului vom analiza aspectele sexualității și vom cum putem dezvolta o sexualitate plină de farmec. Workshop 100% pentru descoperirea propriei sexualități.

Veniți la The Insight, la ora 18:30. Pagina evenimentului aici.

#Curs de Public Speaking și Dicție pentru Adolescenți și Copii

Dorești ca în noul an școlar să atingi rezultatele dorite și să obții note mai mari? Înveți bine temele de acasă, însă nu reușești să răspunzi la cel mai bun nivel din cauza emoțiilor? Eviți să răspunzi în fața clasei, deoarece îți este rușine de colegi și profesori?

Planifică-ți din timp activitățile extrașcolare și rezervă acum un loc în cursul din toamnă, deoarece locurile sunt limitate. Cursul durează 8 săptămâni și te poți înscrie la unul din cursurile ce încep din 5 și 6 septembrie sau 8 și 9 noiembrie.

#Grupa pentru copii (10-13 ani) începe din 5 septembrie și se finalizează pe 24 octombrie, orele vor fi în fiecare zi de miercuri, de la 15:30 -18:30;

#Grupa pentru adolescenți (14-17 ani) începe din 6 septembrie și se finalizează pe 25 octombrie, orele vor fi în fiecare zi de joi, de la 15:30 -18:30;

#Grupa pentru copii (10-13 ani) începe din 8 noiembrie și se finalizează pe 20 decembrie, orele vor fi în fiecare zi de joi, de la 15:30 -18:30;

#Grupa pentru adolescenți (14-17 ani) începe din 7 noiembrie și se finalizează pe 19 decembrie, orele vor fi în fiecare zi de miercuri, de la 15:30 -18:30;

Înregistrează-te aici. Pentru detalii suplimentare contactați organizatorii  068745870. Pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente