Tânăr, reținut în capitală cu un pachețel cu un praf de culoare alb cu un miros specific

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al capitalei în vârstă de 28 de ani a fost reținut pe strada N. Dimo din capitală, fiind suspectat de păstrare și consum de substanțe narcotice. Asupra acestuia a fost depistat un pachețel din polietilenă în care se afla un praf de culoare alb cu un miros specific.

Individul a fost observat în cadrul patrulărilor intensive demarate pe străzile și prin ogrăzile blocurilor de locuit din Capitală, desfășurate de către echipajele mobile ale Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. La solicitarea polițiștilor de a se prezenta, manifesta un comportament neadecvat.

Individul a fost escortat la Inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Conform legislației penale în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10.000 lei la 20.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității până la 100 de ore.

Este de menționat că, Poliția Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii și combaterii criminalității stradale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...