Samsung a confirmat lansarea telefonului cu ecran pliabil. Când va fi disponibil pe rafturile magazinelor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Încă de la începutul anului 2018, odată cu expoziția Consumers Electronics Show, care a avut loc în ianuarie la Las Vegas, speculațiile despre primul telefon cu ecran pliabil au curs fără încetare. DJ Koh, CEO-ul diviziei de mobile a Samsung, a confirmat existența unui astfel de device, însă nu a dat detalii despre data de lansare a acestuia.

Speculaţiile s-au încheiat, însă, odată cu anunţul oficial făcut de CEO-ul companiei sud-coreene, care a spus că lansarea lui Galaxy X (numele zvonit al terminalului) va avea loc spre finalul acestui an. Cel mai probabil, noul terminal va fi prezentat pe 7 sau pe 8 noiembrie, în cadrul convenţiei anuale Samsung, care are loc la San Francisco.

Chiar dacă mulţi specialişti din piaţă s-au întrebat dacă există cu adevărat o piaţă de clienţi care să fie interesaţi de un telefon cu ecran pliabil, DJ Koh spune că segmentul a fost sondat special, pentru a se stabili o pondere a cererii. Rezultatele au fost bune, astfel că Samsung a mers mai departe cu dezvoltarea terminalului cu display OLED care se poate îndoi, notează SamMobile.

Rămâne de văzut cum se va prezenta noul smartphone, în primul rând prin experienţa de utilizare. Cel mai probabil, Samsung nu vrea doar să scoată pe piaţă un telefon care să fie prezentat pe post de „statement”, ci va căuta să aducă o funcţionalitate diferită noului său produs, unul pe care împătimiţii brand-ului vor vrea să-l achiziţioneze.

Telefonul cu ecran pliabil de la Samsung va putea fi achiziţionat, cel mai probabil, în luna decembrie a acestui an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...