Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru prima zi de marți din luna septembrie

event

O nouă zi, o nouă lună, o nouă toamnă. Nu pierdeți frumusețea începutului de septembrie, explorați toate evenimentele colorate și încărcați-vă bateriile cu multă energie. În acest sens, echipa #diez vine cu cele mai bune recomandări pentru tine și prietenii tăi.

#Concert de muzică italiană cu intrare liberă

Începe această toamnă cu muzică bună. Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale a pregătit pentru tine o seară cu muzică din creația compozitorului italian Giorgio Cambissa. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Curs de Tango pentru Începători

Clubul Tango Mania, lansează un nou curs de Tango Argentinian!

Fiecare marți și joi intre 18:30 – 20:00.
Practica comună pentru toți, are loc fiecare Vinere – 19:00 – 22:00.

Acest curs este pentru toți cei care sunt în căutarea unei activități dinamice, sociale, creative și senzații noi.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Filmul „The Intern”

Dacă ești pasionat de filme bune și îți place să petreci timpul în aer liber, atunci ești invitat la Cinema în Aer Liber, începând cu ora 20.30 în Parcul Grădina Botanică pentru a urmări filmul „Life of Pi”.

Mai multe detalii vezi AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 04. 09. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 28 august 2018 organizatorii au o ședință deosebita. Ești invitat și tu să participi și să învățați împreună.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Alpha 3D


Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente