/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Oficial: Lovitură importantă în La Liga: legendarul Ronaldo a devenit patronul unei echipe

03 septembrie 2018, ora 18:17

Tranzacția a avut deja loc, iar astăzi mutarea a fost oficializată pe contul oficial de Twitter al lui Valladolid.

„Voi încerca să pun toate cunoştinţele mele despre fotbal la dispoziţia jucătorilor, voi încerca să fac o gestiune eficace, din care clubul şi oraşul să profite. Vrem să creştem atât de mult cât ne vor permite visurile noastre”, a declarat Ronaldo.

„Ronaldo a achiziţionat, cu titlu personal, 51% din acţiunile clubului. Vom avea o dimensiune la care nu îndrăzneam să visăm”, a precizat și președintele clubului, Carlos Suarez, potrivit AFP.

30.000.000 € – ar fi achitat Ronaldo pentru achiziționarea a 51 % din acțiuni, potrivit presei internaționale. Clubul a evitat să confirme cifra

Ronaldo (41 de ani) a jucat în Spania pentru Barcelona și Real Madrid, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la Cruzeiro, PSV, Inter Milan, AC Milan și Corinthians.

CE A CUMPĂRAT RONALDO
– Revenită în acest sezon în La Liga, Valladolid e pe locul 16 după 3 etape, cu 2 puncte, neavând nicio victorie.
– Clubul e înființat în 1928, împlinind în acest an 90 de ani de existență. Totuși, Valladolid nu se poate lăuda cu rezultate notabile: cea mai bună clasare din La Liga datează din sezonul 1962-1963, când a terminat pe locul 4. – — Clubul are, de asemenea, doar două participări în cupele europene.
– Vedetele actualei echipe sunt atacantul Michel, fost la Valencia, și mijlocașul Borja Fernandez, fost la Real Madrid.
– Valladolid deține un record interesant: este echipa cu cel mai rapid gol din istoria primei ligi din Spania: după doar 7.42 secunde, în victoria cu Espanyol din 20 ianuarie 2008.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram