(foto, video) Cum arată femeia fără niciun pic de grăsime. Povestea culturistei Eleonora Dobrinina, care a locuit zece ani în Moldova

jhvcgf

Culturista Eleonora Dobrinina are 37 de ani și este una dintre cele mai urmărite femei culturiste din mediul online. Aceasta are o mulțime de admiratori, totodată a participat la diverse concursuri de bodybuilding, unde a câștigat mai multe trofee.

Eleonora a devenit și mai populară în mediul online după ce a obținut rezultate uimitoare: Înainte de competiție, culturiștii stau pe o dieta bogată în carbohidrați pentru a „usca” corpul lor. 21 – 33% – anume acest procentaj de grăsime subcutanată este considerat normal pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani. Eleonora a obținut, în acest sens rezultate uimitoare. Culturista a reușit să-și „usuce” corpul până la 0% grăsime subcutanată.

asfjl eleonbasfv eleonora1 mdjffbf

Eleonora s-a născut în orașul Krasnodar, Rusia. Mai târziu, a emigrat împreună cu familia în Republica Moldova, unde a locuit timp de zece ani. Din 2003, locuiește în orașul canadian Toronto. Tatăl ei a fost un luptător, așa că Eleonora a fost implicat în sport încă din anii copilăriei. Mai întâi a fost adusă la secția de gimnastică, iar la vârsta de paisprezece ani a început antrenamentul în sala de forță.

Viața ei s-a schimbat radical în 2009, atunci când a rămas însărcinată. Eleonora a început să adauge kilograme foarte rapid, iar după nașterea fiului său, greutatea sa ajuns să depășească o sută de kilograme. Culturista, însă, nu a fost deprimată, ci s-a întors în sala de forță, unde a început să muncească din greu.

eleonoraff hfhra

Eleonora mergea la sală de cinci-șase ori pe săptămână, unde se antrena câteva ore. Totodată, sportiva, mai practica și alergatul, ciclismul, kickboxing, yoga și un pic de box. După un an și jumătate de antrenamente intensive, tânăra a început să culeagă primele roade. În 2012, a câștigat o medalie de aur la WBFF Edmonton, apoi a intrat de două ori în top zece la WBFF Montreal World.

eleonora jhvcgfSportiva susține că aceste rezultate le-a obținut numai prin antrenamente și diete speciale. Spune că nu a consumat preparate interzise. Mai mult decât atât, Eleonora spune că uneori își permite să mănânce ceva dulce. Acum Eleonora participă la competițiile de culturism, de asemenea, este și antrenoare de fitness.

ELEONORAGG

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente