Audi a început de astăzi să producă primul său SUV electric

Audi păşeşte în viitor. Începând cu ziua de astăzi, 3 septembrie 2018, uzina Audi din Bruxelles începe producția în masă a modelului e-tron

Primul SUV all-electric al mărcii are o autonomie potrivită pentru utilizarea de zi cu zi. Cu o capacitate de încărcare de până la 150 kW la stațiile de încărcare rapidă, va fi pregătit să parcurgă o nouă distanţă lungă în aproximativ 30 de minute.

Primul exemplar este vopsit în culoarea Misano Red, iar din imaginea de mai jos putem observa altele două.

Peter Kössler, membru al consiliului de administrație pentru producție și logistică al AUDI AG și președinte al consiliului de administrație al Audi Bruxelles (în partea dreaptă), colaborează cu primele modele Audi e-tron din producția de serie. El este însoțit de Patrick Danau, Director General al Audi Bruxelles.

Cei doi oficiali nu au putut rezista ca să nu privească primele exemplare Audi e-tron care au ieșit în linişte de pe linia de asamblare. 

“Audi e-tron este un adevărat pionier. Acesta dispune de tehnologii inovatoare, cum ar fi oglinzile exterioare virtuale și combină calitățile tradiționale ale Audi în manevrabilitate şi dinamică cu Vorsprung durch Technik (sloganul Audi: Progres prin Tehnologie), care merge mult dincolo de mașină. Uzina din Bruxelles a fost modernizată complet pentru producția mașinii electrice. Acesta este prima uzină care produce maşini în masă din segmentul premium, care este certificată ca fiind CO2 neutră”, a declarat Peter Kössler.

“Audi a construit numeroase competențe interne pentru e-tron și a dezvoltat atât tehnologia bateriei, cât și sistemul propriu-zis de propulsie. Și angajații au regândit, au planificat și implementat mai multe etape de producție”, a adăugat Patrick Danau.

Începând cu vara anului 2016, uzina și-a reconstruit extensiv atelierul de producere a caroseriilor, cel de vopsire și linia de asamblare pas cu pas. De asemenea și-a înființat propria producție de baterii. Sistemele de transport cu autopilot aduc bateriile pentru autovehiculele electrice la linia de asamblare doar în ordine. 

Angajații din Bruxelles au participat la peste 200.000 de ore de instruire și sunt astfel pregătiți pentru începerea producției noului Audi e-tron.

Vezi şi: (video) GENEVA 2018: Primul SUV electric Audi, noul e-tron, va fi lansat spre sfârşitul lui 2018

Vezi şi: Audi anunţă cât costă primul său electromobil, când îl va prezenta şi debutul a două noi versiuni pentru A8

Vezi şi: (video) Audi a început producţia de motoare electrice în Ungaria şi a schimbat data prezentării modelului e-tron

Premiera modelului va avea loc la Los Angeles în ziua de 17 septembrie. Până atunci urmăreşte cele mai noi teasere video.

Vezi şi: (video) Detalii despre noul Audi e-tron. Ce autonomie va avea şi modurile în care va putea fi încărcat

Vezi şi: Detalii despre noul Audi e-tron. Va avea standard o suspensie pneumatică şi în premieră oglinzi retrovizoare virtuale

Vezi neapărat: (video) Noul SUV electric Audi e-tron îşi arată în premieră interiorul cu cinci ecrane

Vezi şi: (video) Noul Audi e-tron a ajuns pe pământ american şi producătorul a dezvăluit cum poate frâna

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/