Dublu omor la Botanica. Cadavrele a doi tineri din capitală, descoperite de mama unuia dintre ei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Corpurile neînsuflețite ale doi bărbați de 30 și 31 de ani, au fost depistate într-un apartament din sectorul Botanica, municipiul Chișinău. Pe corpurile acestora au fost descoperite semne de moarte violentă, sub forma unor plăgi tăiate. Poliția a pornit o cauză penală pentru omor.

Potrivit Poliției, în jurul orei 22:00 a serii de 2 septembrie curent, a parvenit un apel telefonic de la o femeie, domiciliată în municipiul Chișinău, sectorul Botanica, care a comunicat că a depistat în locuința sa corpurile neînsuflețite a fiului său și a prietenului acestuia. Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au depistat cadavrele bărbaților, cu semne de moarte violentă.

La moment, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile se pedepsesc cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Actualmente, oamenii legii întreprind măsuri de investigații pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...