14:29:59 28.03.2024
Stiri

Liderul partidului de la guvernare, la începutul anului școlar: „Să-i încurajăm pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar”

Partide/Comunicate 03.09.2018 11:40 Vizualizări3387 Autor: Ziarul National
Liderul partidului de la guvernare, la începutul anului școlar: „Să-i încurajăm pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar” facebook


Lliderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, îi îndeamnă pe elevi, la începutul anului școlar 2018-2019, să învețe bine și să-și croiască un rost în viață.

„În septembrie, începe o nouă aventură a cunoașterii pentru cei mici. Își deschide ușile una dintre cele mai nobile și utile invenții ale omenirii - școala. În aceste zile pline de emoții pentru copii, le doresc să învețe pentru sine, de dragul cunoștințelor, de dragul propriului rost în viață. Le amintesc că anume în școală, printre cărți și studii, se pune temelia succesului care va veni odată”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a avut un mesaj și pentru pedagogi, dar și părinți. „Iar pedagogilor și părinților le doresc să aibă răbdare, să fie toleranți față de spiritul rebel al elevilor, față de ambițiile și pasiunile lor. Cei tineri întotdeauna au simțit mai bine direcția schimbărilor decât cei vârstnici. Ei și astăzi simt, intuiesc mai bine decât noi profesiile, care vor fi importante în viitor, peste câteva decenii.

Să-i încurajăm deci pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar.

Să le oferim educație de calitate și să-i ajutăm să fie pregătiți pentru viitorul atât de imprevizibil, astfel încât ei să știe să valorifice acel viitor în folosul lor, al societății și al țării”, a mai adăugat Plahotniuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md