(foto) Cea de-a doua ediție a cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018”. Cine sunt câștigătorii

pricipala traseu

Cea de-a doua ediție a cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018” și-a desemnat câștigătorii. La cursă au participat 350 de alergători naționali și internaționali care au parcurs un traseu de 10 km.

Cea de-a doua ediție a cursei „Purcari Wine Run 2018” a durat două zile și a adunat peste 350 participanți. Evenimentul a început la data de 1 septembrie, pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari a fost organizat Campingul Purcari, oaspeții speciali ai căruia au fost sportivii din Ucraina: Aelita Iurcenko și Alexandru Bajin de la școala „I love SuperSport”, precum și campioana Ucrainei la cursele montane Iulia Tarasova.

Invitații au prezentat participanților un program de seminare și master-class-uri, câteva antrenamente pentru participanții începători, dar și profesioniști.

În cea de a doua zi, 2 septembrie, a început partea competitivă a evenimentului – cursa de alergare prin podgoriile Chateau Purcari. Traseul a trecut prin podgoria vinăriei Chateau Purcari. La fiecare 2 km, participanții au avut ocazia să se oprească la pit-stop-urile, care au fost denumite în cinstea celor mai populare soiuri de vinuri: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose.

Câștigătoarele traseului sunt:

#Tarasova Iulia
#Diana Nastas
#Svetlana Sepeleva

fete

Câștigătorii taseului sunt:

#Liviu Croitoru
#Spătaru Victor
#Vrabii Andrei

băieți

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente