05:18:07 18.04.2024
Stiri

Raportul SENZAȚIONAL al unui climatolog elvețian care a fost imediat SECRETIZAT!

Știri 02.09.2018 13:30 Vizualizări1798 Autor: Ziarul National
Raportul SENZAȚIONAL al unui climatolog elvețian care a fost imediat SECRETIZAT! Sursa: gustoase.net


Reto Knutti este un cunoscut climatolog elvețian, specialist de renume mondial care a prezentat recent, în calitate de membru al unui grup internațional de cercetători, un raport senzațional.

Cunoscut pentru studiile sale care țin de modelele climatice, Reto a pregătit informații despre o catastrofă meteorologică iminentă.

Acest raport a fost prezentat guvernelor tuturor țărilor importante din lume, dar imediat după prezentare a fost secretizat.

S-a muncit foarte mult, dar rezultatele studiului nu au devenit publice. După cum afirmă Reto Knutti, el și colegii săi consideră că oamenii din întreaga lume ar trebui să cunoască adevărul despre ceea ce se întâmplă cu planeta noastră.

Reto nu prezintă nume concrete, dar sugerează că oficialii de rang înalt nu ar dori să facă publice rezultatele acestui raport. Climatologul însă nu susține o astfel de decizie. Ceea ce ar trebui să se întâmple în viitorul apropiat va afecta toate țările și pe toți oamenii, fără excepție.

Nimeni nu va putea fi asigurat, nu ne vom putea ascunde nicăieri. Aceste procese naturale sunt deja în plină desfășurare și devin practic incontrolabile.

Această distrugere a început deja, fapt demonstrat de schimbările climatice anormale din întreaga lume. Cu un an în urmă Knutti și echipa sa au elaborat un model de fenomene meteorologice pentru anul următor. Precizia este uimitoare! 80% din toate aceste previziuni s-au împlinit.

Tsunami, tornade, înghețuri, grindină în toiul primăverii, zăpadă în toiul verii, cutremure și furtuni. Dacă nu ar fi fost secretizat raportul în cauză, ar fi putut fi salvate sute și mii de persoane. După cum afirmă chiar Knutti: este foarte trist și înfricoșător.

Conform afirmațiilor climatologului, omenirea mai are aproximativ trei ani liniștiți. Trei ani de consum necontrolat al resurselor naturale, de poluare a mediului și de distrugere a naturii.

Cei care locuiesc în China, în India, în Rusia sau în America nu vor avea la dispoziție nici acești trei ani. Climatologul ne sugerează să uităm de procurarea unui nou automobil sau de ascensiunea în carieră, dar să ne gândim la siguranța celor dragi. Noile condiții climaterice vor schimba viața întregii planete.

Dumneavoastră decideți dacă sunt veridice sau nu afirmațiile climatologului elvețian și dacă este cazul să țineți cont de ele.

Echipa noastră dorește doar să vă amintească de faptul că toate schimbările globale încep de la o singură persoană. Economisiți apa, reduceți consumul de plastic, fiți prietenoși cu natura.

Sursa: gustoase.net


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md