Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru ultima zi de vară

evenimente63
Foto: Felix Russell-Saw

Este ultima zi de vară. Însă nu e motiv de tristețe, căci ne așteptă o toamnă la fel de frumoasă, cu evenimente pe măsură. 

Iar pentru ca această zi să rămână memorabilă, îți propunem câteva evenimente unde vei petrece timpul minunat.

#Bookfest Chișinău

bookfest

În perioada 29 august – 2 septembrie, este organizată o nouă ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău, ce are loc la Centrul Expozițional MOLDEXPO. Mai multe detalii despre eveniment, găsești AICI.

#Chisinau Summer Fest

summer fest

Pentru toți iubitorii de muzică bună, avem o veste minunată. Chișinău Summer Fest te așteaptă și în acest an. Adună-ți gașca de prieteni și mergi să te distrezi la un festival de zile mari. Mai multe detalii AICI. 

#Film „2+1”

film

Pentru toți iubitorii de filme, mâine tocmai e ziua perfectă să vizionați o comedie romantică. Unde mai pui că e în aer liber. V-am intrigat? Mai multe detalii găsiți AICI.

#Zimbru U19 – Dacia-Buiucani U19

zimbru juniori

A început noul sezon în Divizia Națională U-19. Vino să susții juniorii de la Zimbru U-19 în derby-ul capitalei cu Dacia-Buiucani U-19. Mai multe detalii afli AICI.

#Excursie cu Aventuri în Stil Harry Potter

harry poter

Ești fan Harry Potter şi vrei să te distrezi la maxim în ultima zi de vară? Ia-ţi prietenii şi profită de o zi plină de aventuri. Mai multe detalii afli AICI.

#Cupa Lingvistică 2018 la Ce? Unde? Când?

cupa limba

Tot vineri, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează cupa deschisă de Ce? Unde? Când? cu 39 de întrebări. Adună-ți echipa și poate tu te vei număra printre câștigători. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente