‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 27 martie, 2024
1.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn fermier din SUA a deschis un magazin automat de vânzare a cărnii

Un fermier din SUA a deschis un magazin automat de vânzare a cărnii

‹ adv ›
‹ adv ›

Un locuitor din New York care este şi fondatorul unei ferme de animale cu un magazin de carne, Applestone Meat, Josh Applestone a decis să schimbe modelul de afaceri și să se concentreze asupra vânzării cărnii ambalate prin automate.

Antreprenorul a instalat, în urmă cu câțiva ani, câteva automate de distribuție în magazinele din localitățile Stone Ridge și Accord. Fiecare dintre automate sunt umplute cu carne de vită, carne de porc şi de oaie, precum şi carne tocată şi mezeluri. Animalele sunt crescute la ferma antreprenorului.

FOTO: applestonemeat.com

Applestone dorește ca oamenii să poată cumpăra cu ușurință carne în orice moment.

„Noi nu suntem în anii 50, unde toată lumea lucrează de la nouă la cinci și mănâncă toţi la aceeaşi oră. Pentru a cumpăra carne din automate, clientul trebuie doar să selecteze bunul dorit folosind butoanele de pe panoul de comandă și să treacă cu cardul bancar. După aceasta, ușiţa se va deschide, iar clientul va primi carnea”, a explicat antreprenorul.

Acum automatele asigură 70% din vânzările companiei şi acestea trebuie să fie completate de mai multe ori pe zi. Pentru a menține produsul în stare proaspătă cât mai mult posibil, Applestone echipează automatele cu sisteme industriale de răcire. Acesta asigură consumatorii că, termenul de valabilitate pentru carnea de vită proaspătă este de șase zile, pentru cea preparată – șapte. Antreprenorul susține că niciunul dintre clienți nu s-a plâns de calitatea produselor după ce au consumat carne de la Applestone Meat.

Până la sfârșitul anului 2018, Applestone intenționează să deschidă un magazin în Hudson, care va avea cel puțin șapte automate. În 2019, antreprenorul se așteaptă să ruleze zece automate în Scarsdale, apoi să meargă la New York, Manhattan.

‹ adv ›
Sursavc.ru
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii