Cristiano Ronaldo nu va juca următoarele două meciuri ale echipei naţionale. Care este motivul invocat de acesta

15221658348734
Foto: Marca

Căpitanul naționalei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, nu va juca următoarele două meciuri ale echipei naţionale. Atacantul portughez a refuzat să ajute echipa națională în partida cu Italia în Liga Naţiunilor pentru a se concentra asupra performanţelor noii sale echipe Juventus Torino.

Conform publicaţiei Gazzetta dello Sport, atacantul în vârstă de 33 de ani vrea să rămână la Torino pentru a-şi păstra forma fizică excelentă şi pentru a-şi cunoaşte cât mai bine noii coechipieri. Portughezul a bifat până acum 2 partide oficiale pentru italieni, pentru care încă nu a reușit să înscrie, scrie digisport.ro.

Portugalia ar urma să dispute fără jucătorul său cheie un meci amical cu vicecampioana mondială Croaţia pe 6 septembrie, iar apoi prima partidă din Liga Naţiunilor, pe data de 10 septembrie, în faţa Italiei.

Ronaldo, câştigător a cinci trofee „Balonul de Aur”, a fost transferat în această vară de la Real Madrid, pentru suma de 117 de milioane de euro (cu toate taxele incluse). Starul portughez a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri disputate pentru Real. Este golgheterul all-time al madrilenilor, pentru care a jucat nouă ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente