/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Comunitatea OccupyGuguță a revenit în parcul Ștefan cel Mare

missing
28 august 2018, ora 22:11

Marți, 28 august, comunitatea a organizat o clacă unde și-a reconstruit locul unde protestau permanent. „Banda desenată despre democrația din Republica Moldova continuă. După sărbătoarea celei de-a 27 aniversare a Zilei Independenței Republicii Moldova și evacuarea forțată (de către RoboCopi) a comunității OccupyGuguță din parcul Grădina Publică, noi ne întoarcem înapoi fix azi seara”, au scris membrii grupului pe pagina evenimentul de inaugurare precizând că noua lor casă, este de fapt cea veche.

În același timp, comunitatea a scris un mesaj pe pagina lor în care cer explicații de la primăria privind acțiunile poliției. Totodată, aceștia au plasat un mesaj pentru poliție unde este indicat că grupul se află în Grădina Publică Ștefan cel Mare legal, iar în acest sens a fost semnată și o dispoziție de către primarul general interimar Ruslan Codreanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram