Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de miercuri, 29 august

40199379_1987263584630201_5940073047498162176_n
Foto: KINOM

Fiecare zi de vară trebuie trăită la maxim, cu atât mai mult că sezonul estival se apropie de sfârșit. Așa că, i-ați prietenii, buna dispoziție și descoperă cele mai frumoase activități. Echipa #diez îți vine în ajutor cu câteva recomandări bune pentru ziua de miercuri, 29 august.

#Bookfest Chisinau

Pentru al treilea an consecutiv, editorii de pe ambele maluri ale Prutului își așteaptă publicul fidel la Salonul Internațional de Carte Bookfest de la Chișinău.

Peste 50.000 de cărți de la cele mai importante edituri din România și Republica Moldova, reunite în circa 60 de standuri individuale, îi așteaptă pe cititorii interesați de reduceri și de volume de cea mai bună calitate în perioada 29 august – 2 septembrie, la Moldexpo Chișinău.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Filmul „Noe”

Dacă ești pasionat de filme bune și îți place să petreci timpul în aer liber, atunci ești invitat la Cinema în Aer Liber, începând cu ora 20.30 în Parcul Grădina Botanică pentru a urmări filmul „Noe”.

Mai multe detalii vezi AICI!

#3D Printed Chisinau Expo

Timp de două săptămâni un grup de tineri au învățat cum să facă și să editeze poze, după care lucrările lor finale au fost printate 3D. Aceștia au reușit să capteze prin obiectivul lor, unele din cele mai frumoase clădiri din centrul Chișinăului.

Intrarea la centru se face doar cu prezentarea unui document de identitate: buletin, pașaport, carnet de elev/student, adeverință de naștere, etc. Participanții mai mici de 14 ani, trebuie să fie însoțiți de un adult. La intrare veți fi întâmpinați și escortați de voluntarii ARC. Evenimentul are intrare gratuită.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Futsal Champions League

Federaţiei Moldovenescă de Fotbal organizează mini-turneul Liga Campionilor la futsal la care vor participa Dinamo (Moldova), RCD Futsal La Chaux-de-Fonds (Elveția) și TMC Tbilisi (Georgia). În perioada 28-30 august 2018, Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu va găzdui meciurile grupei I cadrul preliminariilor Ligii Campionilor la futsal, ediția 2019.

Mai multe detalii găsești AICI!

#ALPHA 3D


Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente