Independența la care au acces doar cei cu „invitație”. Accesul la concertul organizat de Guvern este restricționat

40314858_277013146239705_3377971974209798144_n

Accesul la concertul organizat astăzi la Palatul Național este restricționat doar pentru cei care au invitații speciale. Astfel, pe fundalul protestului de astăzi dimineață, perimetrul Palatului este înconjurat de polițiști. Reportul #diez a încercat să treacă dincolo de cordon, însă i s-a comunicat că pentru a intra are nevoie de invitație la concert. 

Deși a fost anunțat cu fast săptămâna trecută, autoritățile au anunțat programul, dar nu și modul în care oamenii ar putea participa la eveniment.

Mai multor oameni, care au încercat astăzi să meargă la concert, li s-a spus că participarea are loc doar în baza unei invitații.

invitatia!!!!
Photo Credit: Agora.md

Începând cu ora 11.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” are loc un concert festiv dedicat Sărbătorii Naționale „Ziua Independenței Republicii Moldova”. Potrivit informației publicate anterior de autorități, pe scenă evoluează Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, Ansamblul de dansuri „Fluieraș”, Ansamblul de acordeoniști „Concertino”, Orchestra Simfonică Națională a Companiei „Teleradio Moldova”, Capela Academică Corală „Doina”, Orchestra Prezidențială și colective populare din raioanele țării. De asemenea, artiști autohtoni – Maestrul Eugen Doga, Maestrul Nicolae Botgros, Constantin Moscovici, Mariana Bulicanu, Ioana Căpraru, Ion Paladi, Nelly Ciobanu, Natalia Gordienco, Cristofor Aldea-Teodorovici, Natalia Barbu și interpreți de peste hotare – Marcel Pavel, Paula Seling, Ionuț Dolănescu, Andrei Jilihovschi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente