/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Protestul ACUM continuă. Mai mulți participanți s-au instalat în fața monumentului lui Ștefan cel Mare

missing
26 august 2018, ora 21:54

Precizăm că potrivit datelor poliției, la protest au participat 6500 de persoane.

Amintim că în cadrul protestului aa fost adoptată o Proclamație prin care participanții cer demisia Guvernului Filip, organizarea unor alegeri libere ș corecte în baza sistemului proporțional de vot, validarea alegerilor pentru funcția de primar general al Capitalei, anularea imediată a legii amnistiei fiscală, finalizarea investigației privind furtul miliardului și tragerea la răspundere a celor implicați, adoptarea legii Mangnitky și urmărirea penală de către instituțiile UE a cetățenilor R. Moldova pe teritoriul UE unde au fost comise fraudele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram