/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Comentariul IGP privind cordonul de polițiști care l-au escortat pe Șor pentru a pleca din PMAN

26 august 2018, ora 20:16

Totodată, Poliția anunță că va reacționa cu promptitudine și profesionalism atât la cerere, cât și la inițiativa celor care reclamă anumite riscuri la integritatea sa corporală, acționând în strictă conformitate cu legislația care reglementează drepturile și libertățile fundamentale ale omului.

Poliția Națională, prin lege este obligată să presteze serviciul de protecție indiferent de orice criteriu ce ar identifica persoana.

De asemenea, Inspectoratul General al Poliției a precizat că va depune necondiționat și imparțial, toate eforturile de îndeplinire a misiunii sale pentru executarea legii, în interesul persoanei, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale şi demnităţii umane, prevăzute de legislație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram