Cum a fost scos Ilan Șor de la manifestația din PMAN// VIDEO

Primarul de Orhei ilan Șor, președintele formațiunii care îi poartă numele, a fost escortat de polițiști și de gărzile de corp, prin spatele Guvernului pentru a putea părăsi manifestația din PMAN. Acesta a fost înconjurat din toate părțile până la mașina în care a urcat.

Cu toate acestea câțiva dintre protestatarii de la manifestația organizată de opoziția anti-guvernamentală care erau prin preajmă, când l-au văzut, au început să scandeze „Hoțul”.

Astfel, într-un filmuleț postat de portalul Unimedia se poate de observat cum reprezentantei mass-media nu i s-a permis să treacă în spațiul din spatele Guvernului. Între timp, a apărut Ilan Șor, înconjurat de bodyguarzi, care a trecut rapid spre mașina sa.

Acesta nu a răspuns la întrebări.

Precizăm că Partidul Șor a invitat astăzi oamenii la o acțiune din PMAN pentru a susține proiectele sociale inițiate de liderul formațiunii, Ilan Șor. Formațiunea nu a primit autorizație de la Primăria Chișinău pentru o atare manifestație. Primarul de Orhei, Ilan Șor, a criticat opoziția și a declarat că este susținut de politicieni din Parlamentul European.

Acțiunea a avut loc în timp ce mii de moldoveni din țară și din diasporă au fost așteptați astăzi, începând cu ora 14.00, în Piața Marii Adunări Naționale, unde Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM organizează un protest antiguvernamental. Protestul, numit de organizatori Adunarea Generală a Cetățenilor, va continua și noaptea, iar a doua zi manifestanții vor marca împreună Ziua Independenței.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=a92mPiamLL4

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.