Evenimente pentru ultimul weekend din această vară. #diez vă recomandă să fiți fericiți

prieteni-odihna-weekend-e1528530175301

Odihna continuă! De aceea, echipa #diez vine cu o listă de recomandări pentru cei mai activi oameni din Moldova. Colorați-vă rutina în nuanțe calde și savurați clipele frumoase ale zilei de duminică.

#Adunarea Generală a Cetățenilor

Urmare a Rezoluției adoptate la Protestul din 1 iulie, Mișcarea de Rezistență ACUM convoacă Adunarea Generală a Cetățenilor din țară și din diasporă. Este un protest pașnic, un protest al cetățenilor care îți doresc ca guvernarea să fie pentru, ci nu împotriva cetățenilor.

#De vorbă cu Emma

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul De vorbă cu Emma, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. „Fie că ești femeie sau bărbat și cauți calea spre inima persoanei iubite, Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt UN TOT ÎNTREG.” Nu căuta fericirea undeva departe, ea nu este un pescăruș, iar tu nu ești o întindere de ape. „Lucrurile frumoase nu se găsesc, ele se întâmplă”.

Prețul biletelor este 120 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket ыau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

#Alpha

Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.


jk

#Expoziție de portrete Draw for Dogs

Draw for Dogs este un proiect de caritate prin care бun grup de artiști din Republica Moldova, pe parcursul verii, a creat portrete în schimbul donațiilor, care ulterior vor fi transferate spre 5 adăposturi de câini din țară:
Приют для бездомных собак/ программа ОСВ „Живи” – „Live Life” Dog Shelter
Общественная ассоциация по защите животных „Любящие сердца” м. Бельцы
Волонтёрский центр помощи бездомным животным „Островок надежды”
Adapostul De Animale Muhtar
Doctor Vet Moldova

Le-a reușit să strângă 9000 de lei, iar ca să încheie proiectul și mai frumos, au decis să expună toate portretele realizate de ei anume de Ziua internațională a câinilor. Expoziția începe Duminica, 26 August, la C51 (str. Columna 51) la ora 17:00 și va dura tot restul verii până pe 31 August.  17:00 – 21:00 zilnic. Intrarea este liberă!

#Independența pe Biciclete 2018

Clubul Cicliștilor Amatori din Republica Moldova vă invită să participați la ediția a VII-a a evenimentului anual „Independența pe biciclete va fi marcată pe 26 și 27 august pe traseul Chișinău – Cimișlia – Chișinău”.

Acest eveniment are scopul de a celebra într-un mod inedit sărbătoarea Independenței. „Vom felicita toți participanții la trafic și pietonii pe care îi vedem pe drum!”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Pornirea se începe pe 26 august, ora 09:00, din fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt. Cazarea este asigurată de organizatori.

Condițiile de participare:
# vârsta participanților: 18-70 ani;
#abilități de manevrare a bicicletei și stare bună de sănătate;
# înregistrare prealabilă la nr. 0693 03 194.

Pentru informații suplimentare: Vasile Fotescu, tel. 0693 03 194.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente