Ia-ți prietenii și mergi la evenimentele recomandate de #diez. Petreceți ultima sâmbătă din această vară alături de cei dragi

зз

Iată și vara încetul cu încetul se termină. Această sâmbătă va fi ultima din această vară, de aceea, nu ratați ultimele clipe să le petreceți la maxim. Fiți mai insistenți cu timpul și găsiți-vă 2-3 ore pentru a vă odihni alături de cei dragi.

#Noaptea Filmelor sub Stele 5

Festivalul „Noaptea Filmelor Sub Stele” revine în a cea de a V-a ediție. Anul acesta veți avea parte de 3 săptămâni, începând cu 23 august până pe 8 septembrie. Întâlnirile vor avea loc ca de obicei: joi, vineri și sâmbătă, la ora 20:30 pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei.

Toate filmele vor fi rulate în limba originală cu subtitrări în limba română. Scopul acestui Festival este de a promova valori frumoase și filme bune. De asemenea pentru a oferi oamenilor un eveniment de recreere culturală și oportunitatea de a petrece o seară frumoasă alături de cei dragi. Costul biletului pentru o seară de filme este 20 de lei. Acestea pot fi achiziționate la intrare.

Consumul de alcool și tutun este interzis și nu uitați să lăsați curățenie după voi!. Pagina evenimentului aici.

#Christopher Robin și Winnie de Pluş

Christopher Robin, capul unei familii din clasa muncitoare, îl întâlneşte pe prietenul lui din copilărie, Winnie-the-Pooh, care îl va ajuta să redescopere plăcerile vieţii.

h

#Galerie de Artă Modernă

Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori!

Descoperă enigma din spatele fiecarui tablou. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Mudrea Andrei. Toți cei care au vizitat galeria până acum, au rămas profund impresionați! Vino cu prietenii, familia, rudele și mai ales însoțit de copii, căci ei rămân cei mai impresionați de vizita la galerie.

Artistul Andrei Mudrea este Maestru Emerit în Arte Plastice și unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova. Lucrările sale au ajuns peste tot, în lume și fac parte atât din colecții publice cât și private.

Expoziția se desfășoară în incinta Atelierului de Creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).

La intersecția străzii Columna cu Zona Pietonală, dacă privești spre Parc, mergi 10 m spre dreapta. Dacă privești din Parc spre Pietonală, mergi 10 m spre stânga, iar acolo vei ajunge la o portiță galbenă. Intră în curte și mergi spre următoarea poartă galbenă (pe diagonală, ușor spre stânga).

Accesul este liber. Galeria primește vizitatori doar sâmbătă și duminică, între 11:00 și 17:00.  Dacă ești un cumpărător nerăbdător, sau ai un grup de turiști care nu prind weekendul, poți aranja o vizită programată la numărul de telefon: 079 655 243. Pagina evenimentului aici.

#Venim la „Tarzan”

Părinții și copiii acestora sunt invitați la proiecția de film animat „Tarzan”. Veniți sâmbătă, 25 august, la ora 20.00. Filmul este în limba rusa, durata – 1 ora 25 de minute. Intrarea este gratuită.  Vino la Cinematograful Buiucani Intersecția străzilor Onisifor Ghibu și Nicolae Costin. Pagina evenimentului aici. 

#Deep Summer Vibes

Vino la Deep Summer Vibes cu DJ Manny Lucas  și dansează sub ritmul muzicii electro în ultima sâmbătă din această vară. Vei fi delectat/ă cu un meniu de portii muzicale mari de la 21:00 până la ora 4:00 dimineața.

Sensi bar & café se află pe str. bd. D.Cantemir, 3/2. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente