(video) Portarul echipei Tottenham, Hugo Lloris, a ajuns în arest. Care este cauza reținerii

GettyImages-946324552
Foto: talkSPORT

Portarul echipei Tottenham, Hugo Lloris, a ajuns în arest după ce a picat un test de alcoolemie. Acesta va trebui să se prezinte la tribunalul din Westminster pe 11 septembrie.

Totul s-a întâmplat în centrul Londrei, în jurul orei 02:20 noaptea, când un echipaj de poliție l-a oprit pe portarul de 31 de ani și l-a pus să sufle în fiolă. În urma testării alcoolemiei, s-a constatat că Lloris consumase băuturi alcoolice, iar agenții l-au condus la secția Charing Cross, acolo unde a stat 7 ore, până când a ieșit pe cauțiune. Cu toate acestea, jucătorul va trebui să se prezinte la tribunalul din Westminster pe 11 septembrie, scrie digisport.ro.

Lloris joacă din 2012 la Tottenham, pentru care a apărat în 254 de partide și este considerat unul dintre cei mai buni portari din Premier League. Portarul  are și 104 selecții pentru Franța, unde a avut un rol cheie luna trecută, când și-a condus naționala spre titlul mondial, din calitate de căpitan.

Incidentul survine cu doar 3 zile înaintea confruntării lui Tottenham cu Manchester United. În primele două etape, cu Fulham și Newcastle, Lloris a fost integralist.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente