Pe 27 august „copiii Independenței” vor putea călători gratuit cu trenul până la Iași!

Calea Ferată din Moldova a anunțat astăzi că toți cei care s-au născutpe 27 august 1991, în aceeași zi cu Republica Moldova, nu vor putea călători gratuit cu trenul până la Iași și retur,

Operatorul feroviar a precizat că pe 27 august, „copiii independenței” se vor putea bucura de gratuitate și vor avea parte de surprize inedite în tren.

„Este suficient să te prezinți la Direcția Căii Ferate din Moldova, de pe strada Vlaicu Pârcălab, nr.48, cu un act de identitate și să-ți ridici biletul, iar CFM îți garantează o călătorie pe cinste”, se arată în mesajul CFM.

Precizăm că pe cursa Chișinău – Socola (Iași) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiționat și wi-fi gratuit. Garnitura pornește din Gara Chișinău la ora 06:16 și ajunge în stația Socola la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.