/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Membrul Platformei DA reținut la vamă a fost plasat în arest la domiciliu. Ce spune avocatul

missing
23 august 2018, ora 21:15

Klimenko a vorbit optimist cu privire la viitorul cazului. Potrivit acestuia, procuratura nu are dovezi serioase. „Nu numai că i-au „pus” cartușele, ei nici nu au înregistrat nimic: fără martori, fără camere video. Ei nu vor dovedi nimic, iar dosarul se va destrăma ”, afirmă avocatul.

Cu toate acestea, potrivit avocatului, Verbițchi va trebui să aștepte cel puțin două luni până la proces. “[L-au plasat] sub arest la domiciliul în Belgorod-Dnestrovsky pe toată durata investigației. Ancheta va continua timp de două luni, după care cazul va fi înaintat instanței. I-am închiriat o locuință în Belgorod-Dnestrovsky, ceea ce este permis”, a spus Klimenko.

Amintim că, Verbițchi a fost reținut la 22 august în punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe. În mașina bărbatului au fost găsite 60 de cartușe pentru pistol-mitralieră „kalashnikov”. Moldoveanul, care este și membru al Platformei Demnitate și Adevăr, susține că totul este o înscenare și o capcană organizată de autoritățile de la Chișinău. De aceeași părere sunt și reprezentanții formațiunii care susțin că astfel sunt intimidați participanții de la protestul de duminică. Pe acest caz, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a expediat o scrisoare deschisă lui Prosenko în care îi spune să nu facă jocul guvernării de la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram