Pentru că e vineri și pentru că se poate. Cele mai de odihnă evenimente pentru acest sfârșit de săptămână

8YA3LEB4WB

Uraaa, e vineri și asta înseamnă timp liber, distracție și momente frumoase alături de cei dragi. Colorează-ți acest sfârșit de săptămână cu cele mai frumoase evenimente, iar dacă întâmpini greutăți la selectarea acestora, echipa #diez vine cu un set de recomandări pe orice gust și plac.

#Noaptea Filmelor sub Stele

Festivalul „Noaptea Filmelor Sub Stele” revine în a cea de a V-a ediție. Anul acesta veți avea parte de 3 săptămâni, începând cu 23 august până pe 8 septembrie, de 9 pelicule 9 pelicule artistice cu istorii nemaipomenite. Filmele vor fi rulate în zilele de joi, vineri și sâmbătă cu începere de la ora 20:30 pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Costul biletului pentru o seară de filme este 20 MDL.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Inaugurarea expoziției „Eterna frumusețe a naturii”

În data de 24 august 2018, ora 15.00, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, va fi inaugurată expoziția cu genericul „Eterna frumusețe a naturii”, care este organizată cu prilejul aniversării a 27 ani ai Independenței Republicii Moldova.

În cadrul evenimentului vor fi expuse specii de plante, insecte, păsări și mamifere din colecțiile de științe ale naturii ale Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, care reprezintă biodiversitatea floristică și faunistică a Republicii Moldova. Expoziția va fi însoțită de fotografii, oferite de Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii (SPPN).

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Master-class gratuit „Creează-ți propriul joc timp de o oră!”


Dacă jocurile pe calculator – este ocupaţia principală a copiilor acasă, atunci această lecţie poate deveni primul pas spre a direcţiona această ocupaţie în una utilă. Crearea jocurilor este o posibilitate mult mai incitantă decât doar a ne juca.

Sunt invitați copiii de 7 – 14 ani și părinții lor la un master-class gratuit.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Film „На гребне волны”

Dacă îți place să petreci timpul în aer liber și ești pasionat de vizionarea filmelor, atunci mergi la cinema în aer liber, în Parcul Grădina Botanică și petreceți timpul de vineri seara frumos.

Mai multe detalii găsești AICI!

#ALPHA 3D


Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Socializing RoofTop Party

Dacă îți dorești o seară frumoasă, distractivă și plină de emoții pozitive, atunci poți merge la acest eveniment. Aici găsești oameni buni și activități pe măsură.

Mai detalii vezi AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente