/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

50 de mii de cărți așteaptă cititorii la Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău

22 august 2018, ora 17:25

În total vor participa cca 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume, reunite în cca 60 de standuri individuale.

De asemenea, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău, ediția 2018 vor avea loc mai multe lansări și expoziții de carte; întâlniri și sesiuni de autografe cu scriitori și oameni de cultură; jocuri intelectuale și interactive; lecturi „en plein air”; saloane muzicale; cenacluri literare; va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc.

Inaugurarea Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău va avea loc miercuri, 29 august, ora 12:00, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, Pavilionul Central. Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, care va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 20:00, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram