Aplicaţia Tinder are o nouă componentă dedicată exclusiv studenţilor. Cum funcționează aceasta

4F49B18100000578-0-image-a-9_1534890729783
Foto: Daily Mail

Aplicaţia Tinder a dezvăluit o nouă componentă, dedicată exclusiv studenţilor care se numeşte Tinder U. La această poate fi accesată doar de către persoane înscrise în acest serviciu folosind o adresă de e-mail cu extensie „.edu”, care este oferită de universităţile din Statele Unite şi alte câteva ţări exclusiv de către unităţi de învăţământ superior.

Tinder U nu funcţionează diferit faţă de aplicaţia principală. De fapt, pentru a accesa funcţionalitatea Tinder U, trebuie să te autentifici în vechea aplicaţie cu noua adresă de e-mail de la şcoală. Astfel, ai acces la toate funcţiile Tinder precum posibilitatea de a vedea profilele altor utilizatori din zonă, posibilitatea de a da super likes (serviciu plătit) şi posibilitatea de a comunica cu utilizatorii cu care ai fost conectat, scrie go4it.ro.

Vechile funcţii Tinder sunt în continuare disponibile, chiar şi cu Tinder U activat. Practic, poţi seta aplicaţia în modul standard, care găseşte alte persoane în funcţie de locaţie şi nu în funcţie de facultăţile din zonă. Singurul moment în care trebuie să fii într-un campus universitar este atunci când înregistrezi prima dată contul Tinder U.

Există însă câteva limitări ale serviciului, pentru a împiedica abuzul. În primul rând, Tinder U este disponibil doar pentru studenţii universităţilor din Statele Unite ale Americii care oferă programă pe patru ani, au acreditare, fac cursuri fizice şi nu sunt şcoli „pentru profit”. De asemenea, cei care sunt înscrişi la universităţi „online” nu vor avea acces la Tinder U. Pentru toate universităţile care se califică pentru a participa în Tinder U, dezvoltatorii aplicaţiei au inclus şi logo-ul lor oficial, care apare în aplicaţie pe profilul utilizatorilor.

Primii utilizatori care vor avea acces la Tinder U sunt cei care folosesc sistemul de operare iOS de la Apple, urmând ca utilizatorii de Android să primească această funcţionalitate într-o actualizare care va veni mai târziu. Momentan Tinder nu a specificat cât de lungă va fi aşteptarea pe Android.

Tinder are peste 50 de milioane de utilizatori la nivel mondial, 3,8 milioane dintre aceştia fiind plătitori de servicii premium.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente