(foto) Nuanțe tomnatice, perfecte pentru școală, facultate sau job. OLDCOM a lansat noi modele de încălțăminte și rucsacuri

3

Septembrie, la fel ca și Anul Nou, a fost mereu asociat cu o perioadă a începuturilor. În septembrie începe toamna, activitatea școlară, dăm startul mai multor proiecte personale și profesionale. Tot în septembrie ne reînnoim garderoba, pentru că brandurile autohtone de haine, încălțăminte și accesorii ne bucură cu noi colecții, realizate în culori bine potrivite pentru toamnă.

OLDCOM a lansat câteva modele de încălțări dedicate întoarcerii la școală și venirii noului sezon – slip-oni și teniși unisex, cu printuri geometrice, retro și inspirate din natură. Noile produse sunt executate în nuanțe mai tomnatice și se vor încadra de minune într-o ținută pentru școală, facultate sau job. Aceste printuri le găsești și pe rucsacurile noi, lansate de OLDCOM. Acestea sunt comode, perfect compartimentate și potrivite cât pentru școlari, atât și pentru tinerii cu un mod de viață activ.

2

Pentru începutul noului an, brand-ul OLDCOM a pregătit și o promoție plăcută pentru clienții săi. Doar până pe 31 septembrie primești 10% reducere la cumpărarea oricărui rucsac și a unei perechi de încălțăminte din toată colecția de printuri.

4

 

1

Vino împreună cu toată gașca de prieteni în orice magazin OLDCOM pentru a alege perechea preferată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente