Viorel Mardare a început tratamentul la o clinică din Viena, după ce a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer

images_cms-image-000051954

Regizorul Viorel Mardare a început tratamentul la o clinică din Viena, Austria. Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook creată special pentru campania de susținere a lui Viorel, starea lui este stabilă.

„Viorel a început tratamentul la o clinică din Viena, Austria. Starea lui este stabilă și bucură faptul că, deși i-au fost afectate câteva organe vitale, acestea funcționează la capacitate normală. Medicii vorbesc de o formă atipică a bolii, rar întâlnită. După prima procedură de tratament, Viorel se simte bine, n-a avut reacții adverse deocamdată. Urmează încă cel puțin șase sesiuni de tratament complex. Iar despre starea lui de spirit putem spune doar una – Viorel e Viorel, nu-l schimbi nici cu perfuziile”, se scrie în mesaj.

Mai mult, potrivit surorii regizorului, Viorel s-a bucurat enorm la aflarea veștii că a i-a fost acordat premiul național.

Amintim că potrivit unei hotărâri de Guvern, regizorului Viorel Mardare i-a fost fost acordat Premiul Național 2018, pentru creația originală în arta filmului publicistic și promovarea imaginii Republicii Moldova.

Deși pe campania online de donații pentru cazul lui Viorel s-au strâns puțin peste 100 000 de euro, campania este în continuare deschisă aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente