‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriElevatoarele TRANS OIL au anulat taxa pentru depozitarea cerealelor și oleaginoaselor în primele 30...

Elevatoarele TRANS OIL au anulat taxa pentru depozitarea cerealelor și oleaginoaselor în primele 30 de zile

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Din 13 august 2018, toate elevatoarele grupului TRANS OIL nu mai percep taxă pentru recepționarea culturilor cerealiere și oleaginoase. Acest lucru este prevăzut de un nou program al grupului de companii pentru susţinerea producătorilor de produse cerealiere şi oleaginoase.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, totodată, la toate elevatoarele este anunțată vacanță pentru proprietarii de cereale și culturi oleaginoase la achitarea serviciilor elevatorului pentru depozitare pe o perioadă de 30 de zile.

În această perioadă, culturile cerealiere și oleaginoase vor fi depozitate gratuit. Taxa pentru acest serviciu va fi calculată din cea de-a 31-a zi, la preț de 20 de lei pentru o tonă. Această taxă este de aproape două ori mai mică, decât tarifele aplicate anul trecut pentru depozitare.

„Scopul principal al pașilor întreprinși de noi este asigurarea oportunităților pentru producătorii agricoli în păstrarea recoltei fără pierderi, ca ulterior să poată obține pentru ea cel mai avantajos preț. Prin atragerea furnizorilor la elevatoarele noastre, le garantăm nu doar o deservire de calitate și păstrarea produsului, dar le oferim producătorilor agricoli și posibilitatea realizării ulterioare a acestuia. Furnizorul îl poate vinde prin canalele sale logistice, sau îl poate realiza companiilor din grupul TRANS OIL la preț de piață”, a declarat Iurie Rija, directorul general al companiei AGROFLORIS, care face parte din grupul TRANS OIL.

Grupul de companii TRANS OIL, președintele căruia este cunoscutul om de afaceri Vaja Jhashi, este cel mai mare achizitor şi exportator de culturi cerealiere din Moldova. Din grup fac parte 16 elevatoare în toată ţara, cu o capacitate generală de păstrare de peste 750 mii tone de cerealiere; două fabrici de ulei în Bălţi şi Ceadâr-Lunga, cu o capacitate de producere de 1200 tone pe zi şi 400 tone de seminţe pe zi, respectiv; două terminale cerealiere şi un terminal pentru ulei de floarea soarelui în portul liber internațional Giurgiuleşti; un şir de întreprinderi agricole, de transport şi logistică, inclusiv în Ucraina.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›