15:21:57 20.04.2024
Stiri

FOTO, UPDATE // Autocar plin cu moldoveni care mergeau la Zatoka, accident teribil la Ștefan Vodă: Trei persoane, decedate pe loc

Social 22.08.2018 10:45 Vizualizări2737 Autor: Ziarul National
FOTO, UPDATE // Autocar plin cu moldoveni care mergeau la Zatoka, accident teribil la Ștefan Vodă: Trei persoane, decedate pe loc


UPDATE // Șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pînzari, a oferit detalii despre producerea acestui accident, într-o conferință de presă. Potrivit șefului Poliției, impactul celor trei autovehicule a avut loc între satul Popeasca și orașul Ștefan Vodă. Din primele informații se știe că autocarul de rută a lovit în spate un tractor și, în urma impactului, tractorul a ieșit pe contrasens și a lovit violent mașina în care se aflau doi soți și copilul lor de patru ani.

„Șoferul și pasagerul din automobil a decedat, iar copilul se află în stare gravă la spital. Copilul a fost adus cu Aviasan-ul la un spital din Chișinău”, a declarat Pînzari.

Cea de-a treia persoană care a decedat în același accident era pasager în autocar și a fost strivit de către acesta.

***
Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte 13 au fost rănite în urma unui accident produs noaptea trecută lângă satul Popeasca din raionul Ștefan Vodă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că apelul a fost recepționat la ora 1.30, iar în accident au fost implicate trei autovehicule: un autocar de pe ruta Chişinău-Zatoka de model „Setra” cu 41 de pasageri la bord s-a tamponat cu un tractor de model MTZ și cu un automobil de model „Peugeot” în care se deplasau trei persoane, inclusiv un minor.

Salvatorii ajunși la fața locului au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă. Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc.



Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model „Peugeot”, iar a treia era ăn autocarul de rută de model „Setra”.

În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în „Peugeot”, este internat la terpie intensivă, după ce a suportat traumatisme grave.

Toate circumtanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md