Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care poți merge miercuri, 22 august

IZJKSG1FLK
Foto: Elliott Chau

Ți-ai făcut planuri pentru ziua de miercuri? Dacă nu ai reușit, atunci echipa #diez vine cu câteva recomandări utile pentru tine și prietenii tăi care-ți vor colora această zi din mijlocul lunii august.

#Proiecția filmului „100 de Movile”

Ești invitat la proiecția în aer liber a filmului documentar „100 de Movile”! Vă așteaptă un film bun și o degustare de vin.

„Începem pe la 20:00 în curtea mare a Uptown-ului (Pușkin 10). Ne relaxăm cu un DJ set și vinuri, iar când se lasă seara peste Chișinău, pornim filmul”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Sport Challenge

Grow Me Up invită toate tinerele active, energice, curioase şi pasionate de sport să participe la cel mai tare maraton al lunii august: Sport Challenge. Dacă ai între 14-19 ani, îţi doreşti un mod sănătos şi dinamic de viaţă, vino pe 22 august, ora 16:00, în parcul Valea Trandafirilor.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Film „Последний самурай”

Îți place să petreci timpul în aer liber și să vizionezi filme? Atunci, începând cu ora 20.30, în Parcul Grădina Botanică, te așteaptă o proiecție interesantă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#MINȚI PRIMEJDIOASE 2D


După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Supraviețuitorii bolii au rămas cu puteri nefirești care pot fi descrise doar printr-o culoare: verde (super inteligență), albastru (telekineză), galben (control asupra electricității), portocaliu (putere asupra minții) și roșu (controlul focului). Ei sunt considerați prea periculoși pentru societate, și sunt luați de la familiile lor și plasați în lagăre de detenție. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, este trimisă la Thurmond, o tabără pentru copiii ca ea. Acolo ea se simte nefericită și speriată de ceea ce s-a întâmplat cu ceilalți asemenea ei. Ruby reușeste să scape din tabăra oribilă cu ajutorul ligii copiilor, și de acolo viața ei se schimbă pentru totdeauna. Ea se alătură unui grup de adolescenți care încearcă să fugă din calea maleficului guvern.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente