Ești interesat/ă de IT, relații internaționale și business? Obține burse de studii la Universitatea Internațională din Virginia, SUA

Virginia-international-university-usa-studyinusa-study-masters-in-abbroad-bebestconsultants

Universitatea Internaţională din Virginia (VIU) este o instituţie de învăţământ privată, fondată în 1998, care dispune de opt şcoli cu multiple specialităţi în domenii, precum businessul, sistemele IT, dezvoltarea profesională, afacerile internaţionale, științe în educație, științe lingvistice și altele. În cadrul VIU pot fi acordate a.n. burse regionale, de până la 18 la număr.

Datorită specificului activităţii, universitatea este predominant focusată pe cooperarea cu studenţii internaţionali. Studiile au un grad diferit de acoperire financiară. Semestrul de toamnă începe la 28 august, iar cel de primăvară la 17 ianuarie. Este necesar de a menționa, ca VIU oferă la fel și un Program de studiere a limbii engleze (ESL), cu un orar fexibil, precum și pregătirile pentru testele IELTS și TOEFL iBT, totodată fiind posibil de a organiza Școli de vară/primăvara tematice.

Alege una dintre cursurile de mai jos și grăbește-te să depui actele.

1

Pentru mai multe detalii accesați fișiere:

Info despre bursă 

Info despre programe și depunere a actelor necesare

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente