17:23:10 25.04.2024
Stiri

Președintele partidului de guvernământ de peste Prut a fost ameninţat cu MOARTEA: „Presiunile sunt enorme, de la ameninţări cu moartea până la şantaj, la familie, până la discreditare”

Știri 21.08.2018 15:20 Vizualizări1036 Autor: Ziarul National
Președintele partidului de guvernământ de peste Prut a fost ameninţat cu MOARTEA: „Presiunile sunt enorme, de la ameninţări cu moartea până la şantaj, la familie, până la discreditare” Hepta


Consilierul pe teme economice al premierului României, Darius Vâlcov, a declarat că preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost ameninţat cu moartea, precizând că presiunile asupra lui şi a premierului Viorica Dăncilă sunt enorme.

„Când vine o echipă, când vine un preşedinte şi spune stop acestor înţelegeri, trebuie să-l distrugi, dacă se poate şi pe el, şi prim-ministrul, şi echipa care-l susţine. Pentru că Liviu Dragnea vine şi spune foarte clar că nu face aceste înţelegeri. Vreau să construiesc pentru această ţară. Tăriceanu, ALDE, vin şi spun noi mergem cu această construcţie. Deranjăm şi deranjează enorm de mult.Şi numai eu ştiu presiunile care sunt. Poate mai ştiu şi alţii. Presiunile la care sunt supuşi şi preşedintele Dragnea, şi doamna premier, şi preşedintele Tăriceanu. Presiunile sunt enorme, de la ameninţări cu moartea până la şantaj, la familie, până la discreditare. Eu nu, dar preşedintele Dragnea da(a fost ameninţat cu moartea -n.r.)", a declarat Darius Vâlcov, la DC News.

Consilierul premierului a mai spus, întrebat de protecţia oferită preşedintelui Camerei Deputaţilor, că unii oameni din anumite instituţii ale statului fac parte din statul paralel.

„Din punctul meu de vedere, SRI nu a ieşit din această ecuaţie", a completat Vâlcov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md